Afspraak voor 2 jarigen

Perron 07 is een kindercentrum voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Een van de bijzonderheden van Perron is dat wij 5 min of meer jaargroepen hebben. Kinderen van dezelfde leeftijd zitten in vaste groepen/perrons bij elkaar. Wij kunnen de ruimte, materialen en ons aanbod dus heel precies aanbieden op hun hoogte en interesse! Wij hoeven niet te middelen tussen wat een 1 jarige nog niet kan, maar een 3 jarige al lang , dus geen: “pas op! of mag niet! “Om de 8 á 9 maanden maken de kinderen de overstap naar een volgend perron, hun wereld binnen Perron vergroot zich steeds.  Zo blijft het spannend en boeiend. 

Op Perron 07 maken de 2 jarigen de stap naar de eerste verdieping waar nieuwe extra ruimten naast hun eigen perron nieuwe mogelijkheden bieden: een atelier, een waterspeelplaats…

Het is ook voor de Perron kinderen, die op de begane grond zijn begonnen, letterlijk een nieuwe stap namelijk de grote trap op…Het blijkt voor kinderen van buiten ook een goede mogelijkheid om juist dan op Perron in te stappen en nog twee jaar mee te genieten op 3 verschillende perrons: perron 2, 3 en tenslotte voor de oudste kinderen op de grote zolderverdieping perron 4.

Doordat onze dreumesgroep uit 10 kinderen bestaat en onze eerste 2-jarige groep uit 14 kinderen, hebben we daar meer plek om nieuwe kinderen te laten instromen. Vandaar dat wij op Perron de mogelijkheid hebben om extra kinderen boven de 2 jaar een plek te bieden!

Interesse in een rondleiding? Dat kan op een van de volgende momenten:
– donderdag 7 september om 14:00
– woensdag 27 september om 14:00

Tevens kun je aansluiten bij de volgende Engelstalige rondleidingen:
– woensdag 6 september om 14:00
– vrijdag 6 oktober om 14:00

Zodra we onderstaande formulier ontvangen hebben, nemen we contact met je op met een voorstel. 
Graag tot binnenkort!

Het idee dat kinderen boven de 2 jaar zich zouden vervelen is bij ons ondenkbaar!

Vink aan